/
Ideas - Kungsleden Hyllie

Ikoniska konferensmöjligheter.

Wihlborgs kontorshus CUBE är en välkänd ikonbyggnad i Lund, en given etablering för företag med stora planer. CUBE ligger mitt i Lunds mest innovativa kluster Ideon Science Park och är en guldcertifierad byggnad med spännande design och plats för mer än 2000 briljanta arbetsplatser.

Vi har fått uppdraget att ta fram en komplett designlösning och koncept till deras nya konferensanläggning i huset. Vi projekterar, ritar, levererar och monterar all inredning och möbler i projektet.

Stilinriktningen i miljön är vald för att passa in i områdets Place Branding som främst riktar sig mot tech-bolag. En sober kulör- och materialpalett med jordnära toner, naturmaterial och gröna växter skapar en varm och inbjudande känsla. Färgskalan går i nyanser från svart till vitt och greige med mjuka övergångar. Möbler i varma träslag och svart metall, med accenter av sten och läder tillför en skön känsla av urban tidlöshet. Oväntade detaljer med geometriska lampor och grafiska mönster bidrar till att skapa en både spännande och harmonisk helhet.

ideas_cube_Lund_wihlborgs