Ideas - Kjell & co

5.11 Tactical.

Always be ready!

5.11 Tactical är ett av världens starkaste varumärken vad avser kläder och kringutrustning för taktiskt bruk och en aktiv livsstil. Kärnkunderna återfinns inom polismyndigheter och säkerhetsbranscher.
Företaget har en lång historik som leverantör till Amerikanska federala polisen (FBI). Idag används produkter från 5.11 Tactical av polis, militär och säkerhetspersonal över hela världen. Förutom de rent taktiska fördelarna som produkterna erbjuder, ses produkter från 5.11 Tactical som statushöjare bland polismän, livvakter och soldater världen över.

Deras nya Europakontor ligger på bästa läge i The Corner huset i Hyllie och förvaltas av Peab Fastigheter.

Upplev en avskalad och cool kontorsdesign som speglar de extrema och tuffa miljöerna som 5.11 Tacticals kunder verkar i. Råa betongväggar, exponerade undertak med synliga ventilationskanaler, glasblock som skapar spännande rumsavdelare och detaljer i rostfritt stål skapar en unik kaxig atmosfär. Samtidigt bidrar mjuka ullmattor, lädermöbler och textilier som tex. ljudabsorbenter och gardiner i jordtoner till en varm och trygg känsla för medarbetarna.
Allt är tillverkat i slitstarka och hållbara material som speglar 5.11s produkter, – som kvalitet, styrka och hållbarhet.
Med roliga inslag som en riktig bänkpress i köket, soptunnor gjorda av oljefat och en ”kvarglömd” tomhylsa i barpallarna blir deras kontor en garanterad snackis.

 

 

”Vi har anlitat Ideas för få hjälp med att skapa vårt nya kontor i Hyllie, Malmö. Kontoret är ett nybygge och IDEAS var med från start med att ta fram en passande planlösning och har sedan projektlett hela byggprocessen. En moodplan togs fram som redan på första försöket perfekt matchade både vårt varumärke och hur vi önskade att vår nya arbetsplats skulle vara utformad. Moodplanen innefattade både färgsättning och förslag på inredning.

Vi har nu flyttat in på detta härliga kontor som känns modernt och luftigt, har ett behagligt ljus och dämpande ljudnivå. Vi har fått fina umgängesytor och naturliga mötesplatser där vi både kan umgås och vara kreativa. En fantastisk arbetsplats helt enkelt!
Vi kan varmt rekommendera Ideas för inredningsuppdrag. Vi har speciellt uppskattat deras öga för detaljer, roliga idéer och att de haft 100% koll under hela bygget. Vi är så nöjda och de har varit en fröjd att arbeta med” 

Lena Lydén, HR Manager EMEA på 5.11 Tactical

 

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Kim så berättar hon mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Kim Hagård