Ideas - Kjell & co
Ideas - ALMI

Almi.

Företagsutvecklaren Almis kontor i Malmö består av två delar, en intern och en extern del. Där den externa delen med egen entré tar emot besökare som kan slå sig ner i den platsbyggda sittrappan eller vid det rymliga bordet. Denna del av kontoret är alltså en välkomnande mötesplats och det är också här samtliga mötesrum finns. Här finns också ett utbildningsrum som går att öppna upp mot köket vid entrén. Detta ger ett större rum, ”Almi open space”, som kan användas i eventsammanhang.

Den interna delen är en hybrid mellan det öppna och aktivitetsbaserade kontoret. För att skapa effektivitet och arbetsro finns tre telefonrum, med varierad sittning, och även två mindre interna mötesrum. Här delas arbetsplatserna av med förvaring och härlig grönska som ger ett lugnt och trivsamt uttryck.

Miljön vi har skapat är modern, sofistikerad och professionell, men där också lekfulla inslag får ta plats. Varje mötesrum har tilldelats en egen färg, från rosa till grönt, vilket linjerar med Almis grafiska profil. Färgkombinationerna upplevs som pigga, glada och spännande och möter inredningen väl då den är något mer nedtonad och harmonisk. Liksom golvet som har en känsla av vitpigmenterad ek och som vi valt att lägga i fiskbensmönster.

 

Vi har också, i mesta möjliga mån, återanvänt möbler från Almis gamla kontor då man lägger stor vikt vid hållbarhetsfrågor. Exempelvis har vi klätt om möbler medan andra har fått helt nya användningsområden. Varmt välkomna till ännu ett kontor att längta till!

”Vi ville verkligen ta tillfället i akt när vi flyttade att uppgradera vår miljö och linjera den med vårt varumärke, gå från egna rum till landskap och använda vårt nya kontor som en del av vår kulturförflyttning.

När vi valde Ideas som leverantör till både design, inredning och rådgivare till oss för detta så tittade vi inte bara på tidigare referensobjekt men framför allt hur de lyssnande in våra specifika behov och ville ta sig an dem. Under hela resan håll Ideas oss stadigt i handen och vi kan konstatera att både anställda och kunder som besöker våra fina lokaler tycker vi har det bäst!”
Marie Krüeger, VD på Almi

Ideas - ALMI
Ideas - ALMI
Ideas - ALMI
Ideas - ALMI
Ideas - ALMI
Ideas - ALMI
Ideas - ALMI
Ideas - ALMI
Ideas - ALMI
Ideas - ALMI

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Oscar så berättar han mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Oscar Rydberg