Ideas - Kjell & co

Alvier Mechatronics.

Alvier Mechatronics är ett högteknologiskt företag och en innovativ leverantör av ingenjörstjänster som kombinerar system, design och materialkompetens för smarta, optimerade och hållbara eDrive-lösningar.

Alviers nyskapande kontor i Oceanhamnen förenar innovation och natur. Den kreativa planlösningen, med en naturinspirerad kontorsdel och en teknologisk labbdel, speglar deras unika ställning i branschen. Med användningen av naturmaterial, olika gröna och beige nyanser förmedlar kontoret närheten till naturen. Den perforerade metallplåten skapar en spännande kontrast med fina ljusreflektioner som avslöjar den avancerade teknologin bakom väggarna. Denna unika fusion av teknik och natur ger Alvier en lekfull identitet, där morgondagens innovationer tar form

”När vi beslutade att flytta in i Prismahuset i Helsingborg så var det ett blankt papper, en tom lokal där vi fick möjlighet att förverkliga och sätta uttryck på den vision vi hade för vårt framtida arbetssätt och miljö. Ideas var med oss på hela resan för att verkligen säkerställa både design och funktion av lokalerna. Det blev en spännande kombination av kontorsmiljö och lab där ingenjörerna snabbt kan testa sina ideer. Vi uppskattade det goda samarbetet, den inspirerande dialogen och noggrannheten för alla detaljer i genomförandet genom hela projektet. Resultatet blev en dynamisk och trevlig miljö anpassad för samarbete och interaktion.

Vi kan verkligen rekommendera Ideas!”

Daniel Hervén , CEO Alvier Mechatronics

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Linn så berättar hon mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Linn Georgson