Ideas - Kjell & co

Baker Tilly.

Anrik biograf blir supermodernt kontor.

I en unik lokal som i många år har inrymt den anrika biografen Palladium, har revisionsbolaget Baker Tilly valt att förlägga sin verksamhet. Adressen Stora Södergatan 13, mitt i hjärtat av Lund är en smått historisk och välkänd adress för många Lundabor sedan början av 1900-talet. Historien bakom lokalen gör det till ett extra spännande och roligt projekt med många sköna utmaningar.

Nivåskillnaderna där tidigare foajé, salonger och balkonger tidigare funnits bidrar till en oväntat dynamisk miljö. Det blir ett härligt möte, där tidigare historia med unika detaljer som takmålningar, tunga ståldörrar, scenpodie och pilastrar får kontrastera en nutida modern miljö som speglar och andas Baker Tillys varumärke och ambitioner.

Vårt fokus på kontorslösningen har varit att skapa en skön arbets och – mötesplats med stor dynamik och inkluderande atmosfär för medarbetare, klienter och besökare. Flera tysta rum, kreativa touch-down platser och smarta arbetsytor bidrar ytterligare till att skapa en öppen, positiv och energifylld arbetsplats. Jordnära naturtoner i färgpaletten med svarta och blå accenter och en stor andel gröna växter formar en skön ”nära naturen” upplevelse. En sofistikerad men spännande upplevelse, som upplevs härligt lugn, harmonisk och trygg på samma gång!

 

”Vi har anlitat Ideas för att skapa ett kreativt designkoncept komplett med möbler och inredningslösningar för vårt nya kontor i Lunds. Lokalen som tidigare varit både en gammal biograf och butik har helrenoverats till ett unikt kontor. Gamla lokaler är definitivt en utmaning och vår första reaktion var att detta kommer aldrig att gå, men tillsammans med det skickliga teamet från Ideas blev det jättebra. Vi har fått ett supermodernt och stilfullt inrett kontor med alla funktioner som vi kan önska oss. Vi kan verkligen rekommendera Ideas för inredningsuppdrag!”

Lenny Persson, Partner på Baker Tilly MLT

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Kim så berättar hon mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Kim Hagård