Ideas - Kjell & co

Cube.

Wihlborgs kontorshus CUBE är en välkänd ikonbyggnad i Lund, en given etablering för företag med stora planer. CUBE ligger mitt i Lunds mest innovativa kluster Ideon Science Park och är en guldcertifierad byggnad med spännande design och plats för mer än 2000 briljanta arbetsplatser.

Vi har fått uppdraget att ta fram en komplett designlösning och koncept till deras nya konferensanläggning i huset. Vi projekterar, ritar, levererar och monterar all inredning och möbler i projektet.

Stilinriktningen i miljön är vald för att passa in i områdets Place Branding som främst riktar sig mot tech-bolag. En sober kulör- och materialpalett med jordnära toner, naturmaterial och gröna växter skapar en varm och inbjudande känsla. Färgskalan går i nyanser från vitt till svart och greige med mjuka övergångar. Möbler i varma träslag och svart metall, med accenter av sten och läder tillför en skön känsla av urban tidlöshet. Oväntade detaljer med geometriska lampor bidrar till att skapa en både spännande och harmonisk helhet.

Hassan Mahdi, Fastighetsförvaltare Wihlborgs om konferensanläggningen i Lund och samarbetet med Ideas:
”Ideas sticker ut från mängden på ett unikt sätt.
Ideas styrkor är deras lyhördhet och förmåga att få fram det bästa i de fysiska miljöerna. Samarbetet har fungerat utmärkt och likaså slutresultatet.

Cube är ett av många projekt som vi tillsammans har rott i hamn och jag ser framemot fler. Det är ett nöje att få rekommendera Ideas.”

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Kim så berättar hon mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Kim Hagård