Ideas - Kjell & co
Ideas - Eway

Eway.

Postombudet Eway på Burlöv Center förenar framtidens e-handel med den fysiska handelsplatsen. Här kan man hämta ut, returnera och skicka paket – enkelt och smidigt, i en stimulerande och rogivande miljö. Besökaren kan prova kläder i rymliga och väl upplysta provrum. Personal på plats hjälper till med inpackning och returer om kläderna inte passar. 

På Eway möts rena linjer och ljusa färgtoner. Vackra träslag skapar fina kontraster tillsammans med rostiga och råa ytor. Hela lokalen är utformad för att upplevas med alla sinnen. 

Eway är mycket mer än bara ett postombud. De fria arbetsplatserna på Eway, där du är välkommen att sätta dig och jobba en stund, är skapade av vårt designteam för att trigga igång såväl inspirationen som produktiviteten. Och självklart har vi tagit fram en kreativ och rolig hörna för de allra minsta.

I loungedelen kan man slå sig ner och njuta av den härliga grönskan som vi låtit ta stor plats. Vårt signum är att designa vår omgivning med naturen som inspiration och att ta in själva naturen i våra inomhusmiljöer. Det här har en positiv inverkan på oss människor och därför tycker vi att grönska och växter är lika självklara i inomhusmiljöer som bord och stolar.

Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway
Ideas - Eway

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Oscar så berättar han mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Oscar Rydberg