Ideas - Kjell & co
Fieldly-Ideas

Fieldly.

”Allt startar och slutar med människor och kontoret är vår fysiska identitet som vi både skall trivas med och trivas i. Med hjälp av fantastiska Ideas har vi kunnat utforma en kontorsmiljö som både skapar trivsel och välmående samtidigt som den uppmuntrar till kreativitet och ger oss rätt förutsättningar för att utvecklas och prestera. Med rum i rummet och genomtänkta koncept med unika specialdesignade inslag har vi lyckats skapa ett kontor och en miljö som bländar såväl oss som våra besökare. Ett kontor och en fysisk identitet som vi kan känna oss stolta över från flera perspektiv och dimensioner.

Tack bästa Ideas för att ni förstod vad vi ville ha och kunde omvandla våra tankar till konkreta lösningar som får oss att trivas. Idag. Varje dag.”
Sven Paulin, VD Fieldly


På Fieldly brinner man för att skapa en smartare, effektivare och enklare byggbransch. Med innovativa lösningar inom digital projekthantering vill man revolutionera framtidens byggbolag. Huvudkontoret huserar i Wihlborgs fastighet i Dockan Marina Malmö 

Med en naturlig och självklar koppling till marinan har vi skapat en skön, relaxad och havsnära upplevelse. Ett designkoncept med en avslappnad, lite lyxig känsla av en lounge i ett boutique hotell. Miljön är harmonisk, inkluderande och dynamisk. I den öppna planlösningen finns det gott om mötesplatser, sköna häng som inspirerar och skapar möjlighet till inbjudande spontanmöten.

Färgsättningen är varm med genomtänkta materialval, noga utvalda möbler och specialsnickerier för rätt upplevelse. Kontorslösningen är flexibel, – en hybrid av aktivitet och fasta arbetsplatser, vilket ger bra dynamik och ett fint flow. Smarta funktionella, tekniska lösningar genomsyrar arbetsplatsmiljön, inspirerad av Fieldlys spännande visioner och digitala lösningar. 

Vi har i samarbete med Fieldly tagit fram designkonceptet, levererat möbler och inredning, samordnat och projektlett uppdraget ifrån idé till färdig slutprodukt.

Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Oscar så berättar han mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Oscar Rydberg