/
Fieldly-Ideas

Fieldly.

På Fieldly brinner man för att skapa en smartare, effektivare och enklare byggbransch. Med innovativa lösningar inom digital projekthantering vill man revolutionera framtidens byggbolag. Huvudkontoret huserar i Wihlborgs fastighet i Dockan Marina Malmö 

Med en naturlig och självklar koppling till marinan har vi skapat en skön, relaxad och havsnära upplevelse. Ett designkoncept med en avslappnad, lite lyxig känsla av en lounge i ett boutique hotell. Miljön är harmonisk, inkluderande och dynamisk. I den öppna planlösningen finns det gott om mötesplatser, sköna häng som inspirerar och skapar möjlighet till inbjudande spontanmöten.

Färgsättningen är varm med genomtänkta materialval, noga utvalda möbler och specialsnickerier för rätt upplevelse. Kontorslösningen är flexibel, – en hybrid av aktivitet och fasta arbetsplatser, vilket ger bra dynamik och ett fint flow. Smarta funktionella, tekniska lösningar genomsyrar arbetsplatsmiljön, inspirerad av Fieldlys spännande visioner och digitala lösningar. 

Vi har i samarbete med Fieldly tagit fram designkonceptet, levererat möbler och inredning, samordnat och projektlett uppdraget ifrån idé till färdig slutprodukt.

Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas
Fieldly-Ideas

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Oscar så berättar han mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Oscar Rydberg