Ideas - Kjell & co
Ideas - Hansaklubben

Hansaklubben.

Hansaklubben är ett intressant och givande nätverk med medlemmar från olika branscher och verksamheter. En blandning mellan olika generationer, yrken och profiler. Här träffas man över en god lunch och grundtanken är att nätverket ska vara berikande på såväl ett professionellt som personligt plan.

Hansaklubbens vackra lokaler ligger i centrala Malmö och bär på en lång och spännande historia. Platsen där lokalerna ligger har anor ifrån medeltiden och utanför står statyn av Frans Suell och pekar ut mot Malmös hamninlopp.

Här har vi har skapat en klassisk Anglo Saxisk klubbmiljö med en modern twist. En unik, och föränderlig miljö som också behåller och bevarar sin historia. Här kan föreläsningar, möten och middagar avlösa varandra då vi har gett lokalen stora möjligheter till varierad sittning och avskildhet.

Huvudfärgen går i behagligt ”soft green” och i kontrast till denna mjukare färgsättning har vi valt ett mörkt mocca-betsat ekgolv. Avpassade mattor i klassiska tweed och blomstermönster samt tunga sammetsgardiner möter de fina läderdetaljerna. Gröna träd och växter inramar miljön och skapar en skön oas som andas både elegans och modernism.

Ideas - Hansaklubben
Ideas - Hansaklubben
Ideas - Hansaklubben
Ideas - Hansaklubben
Ideas - Hansaklubben
Ideas - Hansaklubben

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Oscar så berättar han mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Oscar Rydberg