Ideas - Kjell & co

Heimstaden HQ.

Heimstaden är en av Europas ledande bostadsfastighetsinvesterare och förvaltare med 250.000 kunder i 330 länder. De har ett grönt perspektiv med uppdrag att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter och bostäder i Europa. Med ledning av sina värderingar och sitt skandinaviska arv strävar de efter att skapa framgång och livskvalitet för både kunder och medarbetare, samt en hållbar och kommersiellt enastående verksamhet.

60-tal möter nutid på Heimstadens huvudkontor i Sverige! Fastigheten ifrån 1960 står i härligt skön kontrast till lokalernas moderna interiör, men flirtar designmässigt med årtiondet. Från allra första stegen ut från hissen och in på kontoret överraskar miljön med nya spännande intryck på de två våningsplanen. Rena linjer, genomtänkt belysning i kombination med utvalda designmöbler och smarta inredningsdetaljer har skapat en arbetsplats långt utöver den vanliga.

Utformningen av kontoret har skett i samarbete med Heimstadens projektgrupp, som med stort engagemang har bidragit med intern input vid framtagningen av designkonceptet. Tekniska lösningar som ljud, ljus och temperatur ligger i absolut framkant och styrs med hjälp av smarta sensorer och enheter. Eld och vatteninstallationer, glasgolv mellan våningsplanen och en väl tilltagen takterass med utsikt över takåsarna skapar en extra skön upplevelse för både medarbetare och besökare. Målsättningen har varit att skapa den bästa arbetsplatsen i hela landet, där upplevelse och funktion står i absolut fokus.

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Oscar så berättar han mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Oscar Rydberg