Ideas - Kjell & co

Infobric.

I alla projekt där människor, material och utrustning samspelar finns utmaningar. Infobric utarbetar digitala system för en säkrare, mer socialt hållbar och resurseffektiv arbetsplats.
Det innebär bl.a hjälp att hålla koll på alla detaljer som rör företagsfordon, maskiner och verktyg. Deras automatiserade tjänster ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser med möjligheten att styra vilka behörigheter personal och företag som befinner sig på en arbetsplats har.

Infobric är en arbetsplats som tar dig bortom det vanliga – där magisk vy möter rå betong och sval skandinavisk design. Här får smarta inredningsdetaljer, utvalda designklassiker med fina linjer skapa en härlig kontrast till lokalernas moderna interiör. Nya möbler samsas med återbrukade möbler som förnyats och fräschats upp. Vår vision var att skapa ett modernt och funktionellt kontor, med flera touchdown-arbetsplatser, mötesrum och en generös social yta som uppmuntrar till härliga samtal och fler samarbetsmöjligheter. Det generösa kontoret är i princip helt öppet, men får naturliga zonindelningar tack vare varierande möbelval och naturliga avgränsningar. Miljön har blivit lugn, trygg och harmonisk. Resultatet är en modern, sofistikerad och professionell arbetsplats, där bl.a inslag av Malmö stadsdelar får ta plats i några utvalda detaljer och skapa en levande atmosfär.

Välkommen till en arbetsmiljö som inspirerar och engagerar!

”Från start till mål har IDEAS visat en imponerande förståelse för våra behov och den arbetsplatsen och miljö vi ville skapa för våra anställda.

Deras förmåga och känsla kring att skapa igenkänning utifrån vårt huvudkontor i kombination med en unik karaktär till Malmökontoret har överträffat våra förväntningar och har skapat ett slutresultat som vi är mycket stolta över. Tack vare deras flexibla arbetsmetod var det enkelt att driva och genomföra de justeringar som behövdes längs vägen. Samarbetet har fungerat väldigt bra och dem har funnits med från första utkastet på planlösning till den sista tavlan hängdes.
Jag kan varmt rekommendera IDEAS för deras professionella och genuina engagemang!”

/ John Andersson, Head of Business Development på Infobric 

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Kim så berättar hon mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Kim Hagård