Ideas - Kjell & co
Lundbeck-Ideas

Lundbeck.

Lundbecks främsta uppgift är att förbättra livskvaliteten för människor med psykiatriska och neurologiska sjukdomar. De gör detta genom att utveckla nya innovativa läkemedel, men även genom att bidra med vidareutbildning om behandling av sjukdomar till den svenska hälso- och sjukvården.

Företagets verksamhet har verkligen fått spegla färgsättning, materialval och möbler. För att skapa en skön känsla av lugn och harmoni, har mjuka naturtoner och taktila ytskikt blivit den genomgående och klart framträdande upplevelsen i projektet. Inbjudande fåtöljer i loungemiljön, konferensstolar med fina detaljer i mötesrummen och de öppna sparsmakade arbetsplatserna med rena linjer ger sammantaget en både skön och dynamisk kontorsmiljö för medarbetarna i deras viktiga utvecklingsarbete. Genom de stora antalet fönsterpartier på våning 20 i The Point Hyllie, får de dessutom en magisk vy över Malmö och ett naturligt ljus.

 

Jenny Backstrand på Lundbeck om kontoret i Hyllie och samarbetet med Ideas:
Ideas kunskap, kreativitet och stora engagemang har verkligen hjälpt oss att förverkliga vår idé och vision om en riktigt härlig kontors-oas, en mötesplats där alla oavsett arbetsuppgifter kan samverka och må bra. Den enkla kommunikationen och det täta och nära samarbetet under hela processen, gjorde att det blev en okomplicerad och riktigt behaglig resa för oss i att forma vårt nya fina kontor. Vi är riktigt nöjda med slutresultatet och superstolta över den nya och härligt inspirerande kontorsmiljön.

Lundbeck-Ideas
Lundbeck-Ideas
Lundbeck-Ideas
Lundbeck-Ideas
Lundbeck-Ideas
Lundbeck-Ideas
Lundbeck-Ideas
Lundbeck-Ideas