Ideas - Kjell & co

Massive Entertainment.

10.000 kvm – A Massive Life 

Massive Entertainment har satt Malmö på världskartan med utvecklandet av spel som bl.a Avatar, Tom Clancy´s The Division 2, Ground Control och World in Conflict. Deras stora framgångar har gjort att företaget växt otroligt snabbt. Massive har på Malmökontoret mer än 750 kreatörer från 50 olika länder i världen, alla med unik spetskompetens vilket också har ställt stora krav på deras specifika arbetsmiljö.

Genom innovativa och skräddarsydda lösningar skapade vi ett unikt inredningskoncept för Massives imponerande 10 000 kvadratmeter stora kontorsfastighet, Eden, belägen vid Möllevången i Malmö. Vårt fokus låg på att integrera kreativa element som skulle harmonisera med den speciella arbetsmiljön och öka trivseln för medarbetarna. Vi såg stora möjligheter att göra en redan extremt attraktiv arbetsgivare ännu hetare. Det känns självklart fantastiskt att samarbeta med Massive. Med vår kunskap om Space Branding i fysiska miljöer är vi säkra på att detta bidrar till att locka ännu fler talanger till Massive Entertainment. Massive är också en av våra många uppdragsgivare som återkommer för att komplettera eller uppgradera sin arbetsmiljö.

 

” Vi på Massive Entertainment skapar fantastiska världar virtuellt och design/arkitektbyrån Ideas är experter på att skapa fantastiska miljöer i den verkliga världen. Därför fick Ideas uppdraget att ta fram inredningskonceptet till vårt kontor vid Möllevången i Malmö. Samarbetet med Ideas har verkligen fungerat jättebra. Vi har väldigt speciella behov för vår verksamhet. Hela Ideas team har varit lyhört, strukturerat och väldigt kunnigt. Samtidigt har de vågat utmana oss och ta fram oväntade idéer”

Mimi Bohman, Workplace Manager

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Oscar så berättar han mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Oscar Rydberg