Ideas - Kjell & co

Nabo.

Nabo är en fastighetsförvaltare med marknadens ledande digitala plattform, med över 300 experter inom ekonomisk, teknisk förvaltning och juridisk rådgivning.
Med stor kompetens och personlig service levereras smarta, pragmatiska lösningar, – alltid med uppdragsgivaren i fokus.

Upptäck Nabos nya, fräscha kontor på andra våningen i det dynamiska Entréhuset på Värnhem. Med en palett av gröna nyanser och naturliga toner, speglar designen hög kvalitet och hållbarhet – kärnvärden som genomsyrar Nabos filosofi. Nya möbler samsas med tidigare möbler som fräschats upp, förnyats och återanvänts. Specialsnickerier med fina detaljer och stylingelement skapar en fräsch och inspirerande arbetsmiljö. En kaféliknande lounge har utformats till en självklar och naturlig mötesplats, – en social yta perfekt för spontana samtal och samarbeten.

 

 

Kontoret badar i naturligt ljus och har en öppen planlösning med subtila zonindelningar och mötesrum. Variationen av möbler och användningen av transparenta textilier skapar avskildhet utan att stänga ute dagsljuset.
Resultatet är ett inbjudande kontor som utstrålar framtidstro, positiv energi och arbetsglädje.

Vårt uppdrag har inkluderat allt från att söka lokaler och genomföra flytten, till att skapa designkoncept, leverera möbler, specialsnickerier och montera inredning.
Vi har dessutom samordnat och projektlett hela processen fram till en helt färdig slutprodukt.

 

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Linn så berättar hon mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Linn Georgson