Ideas - Kjell & co
/

Huvudområden.

Inredningsarkitektur.

Inredningskoncept, projektering och samordning med övriga konsulter och fastighetsägaren.

Inköp & försäljning.

Kvalitetsprodukter avsedda för offentlig miljö såsom möbler, textil, specialritad inredning och miljöbelysning.

Leverans & montage.

Avemballering, montering och möblering till ett färdigt resultat

Slutstyling.

Ger fantastiska mervärden då allt binds samman till en helhet. Miljön levandegörs när alla detaljer följer samma koncept.

Utöver detta omfattar våra projekt ofta:

  • Workshopledning och föreläsning
  • Skyltar, grafik och glasfoliering
  • Växtinredning
  • Projektledning för flytt och avtalsförhandling

Space Branding.

På Ideas arbetar vi med Space Branding – det vill säga att gestalta ditt varumärke i det fysiska rummet på ett kommunikativt och innovativt sätt. Vårt mål är att skapa inredningskoncept som tar er längre.

Att vara äkta och ärlig som arbetsgivare är avgörande i en omvärld där engagemang och värderingar styr och visar vägen mot framtiden. Därför lägger vi stort fokus på att förstå er verksamhet och utgår inte ifrån gamla sanningar. Istället vill vi ta reda på hur ni arbetar så att vi kan stötta och bidra till att utveckla ert arbetssätt. Arbetsplatsens design och funktion spelar nämligen en avgörande roll för att stärka ert arbetsgivarvarumärke och attrahera stjärnorna i just er bransch.

Våra kunder kan lägga sitt fulla fokus på kärnverksamheten och hos Ideas hittar ni en kunskapspartner som samordnar och projektleder alla delar i en trygg arbetsprocess. Det är därför vi har valt att samla massor av kreativitet under ett tak – processorienterade inredningsarkitekter, projektledare, stylister och montörer. Det gör att vi kan erbjuda specialistkompetens för din Space Branding från start till mål.

Att skapa arbetsplatser som stärker varumärken, värderingar och arbetssätt för att lämna bestående intryck är för oss lika självklart som funktion. Det bidrar nämligen till engagerade och stolta medarbetare som i sin tur utvecklar företagets affärer.

Vi tar hand om hela processen med alltifrån en workshop med personalen till att leda förändringsprocesser, hålla inspirationsföreläsningar, skapa unika designkoncept, rita och projektera till slutstyling och leverans av utvalda kvalitetsmöbler. I slutändan skapar vi Sveriges mest attraktiva arbetsmiljöer. Det är helt enkelt det vi är absolut bäst på.

Det kallar vi Space Branding – hela vägen.

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Patrik så berättar han mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Patrik Haglund