Ideas - Kjell & co

Svensk Fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling grundades av Eric H Lundgren 1937 med en vision om en rikstäckande mäklarkedja med de bästa mäklarna och de nöjdaste kunderna. Från 30-talets svenska folkhem, genom trångboddhet, industrialisering och bostadskris, fram till vår tids digitaliserade bostadsaffärer har den visionen tagit dem till en position som landets största oberoende mäklarföretag med syftet att skapa ett hållbart boendeliv.

Vi har medvetet skapat en harmonisk kulör- och materialpalett för att ge miljön olika upplevelser. I projektet har vi fokuserat på uttrycksfull, livsstilsnära och hållbar design. Vi har också strävat efter att förmedla en känsla av äkthet, värme och taktilitet. Målet har varit att skapa en tidlös och hemliknande arbetsmiljö där du ska känna dig välkommen och bekväm både som kund och medarbetare.

 

Vi utnyttjade lokalens naturliga ljus och skapade med mjuka, varma färger en subtil upplevelse och skandinavisk atmosfär där du verkligen kan känna dig som hemma. Hjärtat av kontoret är det flexibla och mångsidiga mötesrummet, som kan vara energifyllt, inspirerande och öppet eller lugnt och tryggt med hjälp av smarta lösningar och textila materialval. Entrén har också blivit en viktig del av kontorsmiljön, en självklar och välbesökt plats där medarbetare och kunder kan koppla av, njuta av en kaffe eller ta ett möte direkt när de kliver in genom dörren.

 

 

”Efter att ha suttit i dessa fina lokaler i 10 år så var det dags för en förändring. Med en genomarbetad och fin bostadsmanual som grund från Svensk Fastighetsförmedlings marknadsavdelning ville vi få hjälp med att se lokalen på ett nytt sätt och hur miljön skulle kunna anpassas till våra nuvarande behov. Det fick vi absolut hjälp med av Ideas!

Vi trivs verkligen med Svensk Fastighetsförmedlings nya rebranding, med våra nya djärvare färger och härliga material och möbler. Stort tack Ideas!”

Anna Maria Kronqvist , Svensk Fastighetsförmedling Lund.

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Oscar så berättar han mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Oscar Rydberg